Geslaagde eerste editie KLM Urban Trail Almere

images

Op zondag 22 oktober stonden honderden deelnemers aan de start van de eerste KLM Urban Trail Almere. Vanaf de Esplanade vertrokken de deelnemers aan hun sportieve run langs de meest unieke bezienswaardigheden van Almere. Het was een bijzondere ontdekkingstocht waar sportiviteit, architectuur en cultuur samen kwamen.

Onderweg hadden de deelnemers genoeg te beleven. 8 locaties stelden hun deuren open voor de KLM Urban Trail Almere. Zo konden de deelnemers cultuur snuiven bij de Kunstlinie. De lopers die kozen voor de lange route brachten ook nog een bezoekje aan de Impact Boulderhal om daarna hun weg te vervolgen naar het Stadhuis. Vervolgens kregen alle deelnemers een kijkje achter de schermen bij VVV Almere, de plaats voor alle informatie en souvenirs van de stad.

De sfeer zat er goed in door alle muzikanten en DJ’s die langs het parcours stonden. Zij hebben hun steentje bijgedragen aan het verzorgen van een onvergetelijke dag. Ook de zon zorgde voor een goede stemming. Helaas haalden de laatste lopers toch een nat pak, maar dat mocht de pret niet drukken.

Na de avontuurlijke ontdekkingstocht door Almere werden de deelnemers met veel enthousiasme ontvangen bij de finish. Voor alle deelnemers lag hier een welverdiende medaille, een tasje met drinks & bites van Picnic en een verfrissend drankje van Vitamin Well. De deelnemers legden hun prestaties vast bij de We Did It wall om hun persoonlijke overwinning te delen met het thuisfront.

De organisatie is de meewerkende locaties, vrijwilligers en de enthousiaste deelnemers onwijs dankbaar. Dankzij jullie sportiviteit en enthousiasme was KLM Urban Trail Almere een geslaagde editie!

KALENDER 2023

Met de KLM Urban Trail Almere is het najaarseizoen gestart! De KLM Urban Trail Series bestaat uit 12 avontuurlijke runs in de mooiste en leukste binnensteden van Nederland. De volledige kalender is te vinden op www.klmurbantrailseries.nl.

KLM URBAN TRAIL SERIES

Hardlopen is leuk, maakt je fitter en je kunt het altijd en overal doen. Daarom is KLM supporter van running en titelsponsor van de KLM Urban Trail Series. Elke KLM Urban Trail laat lopers middels een avontuurlijke run kennismaken met de meeste bijzondere locaties uit een stad.

📸 🎥 Houd de komende dagen onze Instagram en Facebook pagina in de gaten, want daar worden in de loop van de week nog veel meer mooie foto’s en de officiële aftermovie geplaatst.